Het bestuur van KV It Fean houdt zich niet alleen bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen de club, maar ook met waar de club wil staan op de middellange en lange termijn.

Het bestuur bestaat uit 7 leden die de volgende functies hebben met de daarbij behorende verantwoordelijkheden:

Het e-mailadres van het bestuur is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanuit deze functies probeert het bestuur, samen met de versie commissies, KV It Fean als club zowel technisch als financieel gezond te houden. Belangrijke pijlers binnen deze verantwoordelijkheden zijn: ledengroei in jeugd en senioren en behoud van bestaande leden, dit facilitair professioneel ondersteunen vanuit een gezonde financiële onderbouwing. Naast het bestuur zijn vele vrijwilligers hier volop mee bezig om dit elk jaar voor elkaar te krijgen.

Op de middellange en lange termijn zijn er voldoende kansen en bedreigingen voor KV It Fean waar volop aandacht aan zal moeten worden besteed. Een aantal aandachtspunten zijn:

  • Beleid KNKV met het daarbij behorende kostenplaatje voor de toekomst: hoe kunnen we dit in de toekomst op een gezonde manier blijven betalen?
  • Ledenwerving en ledenbehoud in relatie tot technisch kader: hoe krijgen we jeugd binnen en hoe houden we ze? Wat kunnen we bieden? En wat zijn we bereid hier voor te doen/betalen?
  • Vrijwilligersbeleid: hoe kunnen we binding van leden met de club vergroten? Blijft het vrijblijvend of gaan we meer dwingend worden?
  • Communicatie: kunnen we onze leden wel voldoende bereiken? Welke middelen hebben het meeste effect? Hoe kunnen we dit verbeteren?
  • Facilitair: kunnen we op de middellange en lange termijn onze leden wel op een professionele manier faciliteren met de accommodatie die we hebben? Hoe kunnen we als sportparkgebruikers en gemeente een beter driehoeksoverleg hebben om wensen en mogelijkheden beter op elkaar af te stemmen?
  • Financieel: hoe kunnen we ons huishoudboekje gezond houden? Hoe moet de inkomstenverhouding liggen tussen enerzijds sponsoring/clubacties en anderzijds contributies? Wanneer vragen we te veel van leden, ten kosten van saamhorigheid?
  • Hoe kunnen we als bestuur het totaal aan wensen en eisen vertalen in gestructureerd beleid, waarbij iedereen dit ook begrijpt/herkent en daarin een actieve rol wil vervullen?

Bovengenoemde zaken zijn een kleine greep uit de vele activiteiten die het bestuur zo goed mogelijk probeert uit te voeren. Het bestuur vraagt de leden ook om kritisch/opbouwend mee te denken om de zwakke punten te verbeteren en de sterke punten uit te blijven bouwen. Uiteindelijk moet de toekomst van KV It Fean een breed gedragen verantwoordelijkheid worden.

Doe via deze knop een donatie voor realiseren nieuwe ontmoetingsruimte.

Donatie tbv nieuwbouw

Hoofdsponsor

Websponsoren

Datum Tijd Wedstrijd Meer
17 apr.20:00Oerterp/VKC MW1 - Boelenslaan / It Fean MW1Meer
20 apr.09:30It Fean / Boelenslaan F1 - Harkema F1Meer
20 apr.09:30Oerterp E1 - It Fean / Boelenslaan E3Meer
20 apr.10:00It Fean / Boelenslaan B1 - DTL B1Meer
20 apr.10:00Harkema E1 - It Fean / Boelenslaan E2Meer
20 apr.10:15Harkema D1 - Boelenslaan / It Fean D1Meer
20 apr.10:30It Fean / Boelenslaan E1 - Wêz Warber en Fluch E2Meer
20 apr.11:30It Fean / Boelenslaan A2 - Drachten/Van der Wiel A3Meer
20 apr.12:15Wêz Warber en Fluch/Pallas '08_thebagstore.nl C1 - Boelenslaan / It Fean C1Meer
20 apr.13:30Invicta/Frigro A1 - It Fean / Boelenslaan A1Meer
Bekijk volledig programma
Wedstrijd Datum Uitslag
Boelenslaan / It Fean MW1 - Noordenveld MW112 apr.15 - 12
Bekijk alle uitslagen

Agenda