Sportcomplex ’t Ketting
Korfbalvereniging It Fean maakt samen met de voetbalverenigingen ‘t Fean ‘58 en VV Surhuisterveen gebruik van het gemeentelijk sportpark ’t Ketting in Surhuisterveen. De basis voor de huidige sportaccommodatie werd gelegd in 1972; de sportvelden aan de Lauwers werden gesloten en het sportvelden complex ´t Ketting werd in gebruik genomen.

Er werd na een succesvolle verloting een gezamenlijke kantine gerealiseerd, de huidige kantine van ‘t Fean ‘58. Deze kantine bleek al snel te klein, evenals de kleedaccommodatie. Een nieuwe kantine werd gebouwd op de toenmalige oefenhoek, de huidige kantine van VV Surhuisterveen. Het huidige veld (twee velden en een oefenhoek) werd toegevoegd aan het complex. De Surventohal werd gebouwd en in 1978 werd de terreinverlichting geplaatst.

Een eigen gezicht voor de korfbalvereniging kwam er in de jaren tachtig met de bouw van de eigen kantine `De Ynrinner'. In 1998 werd deze uitgebreid met twee eigen kleedkamers. Het gebruik van de kleedgelegenheid die gedeeld werd met VV Surhuisterveen was toen verleden tijd.

Toegang tot de korfbalvelden
De toegang van het sportpark is gelegen in het verlengde van “De Ketting”, schuin tegenover het parkeerterrein. .

De eerste gebruiker die we aantreffen na de toegangspoort van het sportpark, is de voetbalvereniging ‘t Fean ‘58. De kantine en kleedboxen van de VV 't Fean '58 bevinden zich meteen aan uw linkerhand.

De tweede kantine die we aan de rechterzijde van het toegangspad tegenkomen als we onze weg vervolgen, is de kantine van VV Surhuisterveen.

De kantine ‘De Ynrinner’ van onze vereniging ligt verscholen achter de kantine van VV Surhuisterveen aan het einde rechts van het toegangspad.

Voor een routebeschrijving naar sportcomplex ’t Ketting verwijzen we naar betreffend onderdeel op de site.

Kantine ‘De Ynrinner’

Onze kantine is een bindend element binnen de vereniging; creëert een eigen plek met de eigen gezelligheid. In de kantine worden nette prijzen gehanteerd en worden de eisen die gesteld worden door de Drank- en Horecawet strikt opgevolgd. Er wordt geen sterke drank geschonken. Er wordt geen alcohol geschonken aan personen jonger dan 18 jaar. In de kantine geldt een rookverbod.

De openingstijden van de kantine zijn:
  Tijdens trainingen 19:00 – 23:00 uur
  Tijdens speel zaterdagen 10:00 – 20:00 uur, afhankelijk van het wedstrijdprogramma
Buiten deze tijdstippen is de kantine gesloten voor leden en gasten.

 

De Surventohal
In de Surventohal worden zaalwedstrijden gespeeld. De Surventohal is in 1978 gebouwd. In 2002 is de tweede hal (de dwarshal) bijgebouwd.

We trainen in zowel de grote zaal als in de dwarshal. Door de hoogte van de zaal, de ruime kleedkamers en de altijd warme douches een perfecte plek om te sporten.

De hal is voorzien van een gezellige kantine, zodat ook de 3e helft ongestoord kan plaatsvinden.

Doe via deze knop een donatie voor realiseren nieuwe ontmoetingsruimte.

Donatie tbv nieuwbouw

Hoofdsponsor

Websponsoren

Datum Tijd Wedstrijd Meer
Bekijk volledig programma
Wedstrijd Datum Uitslag
Bekijk alle uitslagen

Agenda