Ja hoor! Mooi man! Op 2 februari 2019 is het zover! Dan organiseert de kantinecommissie de VIJFDE editie van de PubQuiz!

Om 20:15 uur, nadat de selectie is thuis gekeerd, klinkt dan het startsignaal voor wat ongetwijfeld een spannende avond zal gaan worden. Vorig jaar heeft “Team zonder Petra” laten zien dat het zeker mogelijk is om “Jan-Jetze Sûkerkul” van de eerste plaats te houden, al ging het met de nodig moeite en moest er een beslissingsronde aan te pas komen.

De huidige eer verdedigen, verloren gegane eer terugpakken, of toch die droge worst voor de verliezer? Wat je reden ook is om mee te doen; aarzel niet om je op te geven. In verband met ruimte is er plaats voor maximaal 8 teams. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 spelers. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via www.itfean.nl/pubquiz. Je kan je dit jaar ook ‘los’ opgeven, in plaats van per team! Je ziet dan op de avond zelf in welk team je zit.

Tot dan!

Sportieve groet,

De Kantinecommissie

  • Velden met een sterretje zijn verplicht.

Form not found or is not published

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!