Vrijdag 16 april is het zo ver. Dan spelen we de tweede online bingo van KV It Fean!

Op dit moment zijn alle bestellingen verwerkt. Voor wie de bingokaartenset(s) digitaal wil ontvangen zijn alle bestellingen verzonden. Heb je de kaart(en) nog niet ontvangen? Neem dan direct contact met ons op, via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch/via WhatsApp: 0622608644.

Hieronder in het kort alvast de spelregels. Vergeet niet genoeg lekker eten en drinken in te slaan, de koelkast op standje 'noordpool' te zetten en de reservepennen klaar te leggen!

De livestream start om 19:00 uur en de uitzending begint om 19:20 uur. Je kan de livestream vinden op ons YouTube-kanaal: www.youtube.nl/kvitfean

Sportieve groet en veel succes!

Team Bingo

 

Spelregels online bingo KV It Fean

Je hebt een bingokaartenset met daarop 4 kaarten ontvangen. Bij de start, beginnen we met de kaart linksboven op je kaartenset. We spelen daarop 3 spellen:

  • Bovenste rij (horizontaal);
  • Bovenste én onderste rij (horizontaal);
  • Volle kaart.

We hebben na deze drie spellen een korte pauze. Zo kun jij even naar de koelkast heen en weer. Na de pauze gaan we verder met de volgende bingokaart. We spelen dan -om het niet te moeilijk te maken- dezelfde drie spellen. Het is wel belangrijk dat je de goede volgorde van bingokaarten gebruikt. De volgorde die we hanteren is:

  • Kaart 1: De bingokaart die linksboven op je set staat.
  • Kaart 2: De bingokaart die rechtsboven op je set staat.
  • Kaart 3: De bingokaart die linksonder op je set staat.
  • Kaart 4: De bingokaart die rechtsonder op je set staat.

 

Heb je bingo?

Dan bel je meteen met een van de twee bingolijnen! We controleren a.d.h.v. het controlenummer op je kaartenset of het een juiste bingo of een valse bingo is. De telefoonnummers van de bingolijn staan tijdens de livestream in het scherm.

 

Wat als er twee mensen gelijktijdig bingo hebben?

Als we twee bellers hebben, met een goede bingo, dan pakken we de gelijkspel-enveloppe er bij. Hierin zit een rode kaart of een witte kaart verstopt. De eerste beller mag gokken welke kleur er in de enveloppe zit. De winnaar krijgt de bingoprijs; de verliezer wint alsnog een heel mooie troostprijs.

 

Kunnen er meer dan twee mensen gelijktijdig bingo hebben?

De kans is erg klein, maar in principe kan het. We hanteren dan de regel, dat alleen de eerste twee bellers kans maken op de bingo- en troostprijs.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!