Op de slotdag van de competitie naar De Knipe voor het uitduel met Kinea F3.

Als gastspeler was Baukje Bosma mee. Vandaag beginnen we met Gemma, Inge, Baukje en Jesle.

Het is direct duidelijk dat we te sterk zijn voor Kinea. Een spervuur van doelpogingen maar de rust om te scoren ontbrak enigzins. We lieten goede acties zien en ook Baukje deed goed mee.

Na 10 minuten een complete teamwissel en kwamen Simone, Ingmar, Marnick en Saul in de wedstrijd. Ook zij waren duidelijk sterker maar door wat slordig gooi en vangwerk verspeelden we enkele goede kansen.

In een zonnig De Knipe was het bij rust al 1-4.

In de rust aangegeven om wat rustiger om te gaan met de doelkansen en dat het gooien en zeker het vangen zo hier en daar wel beter mocht.

Dit alles ging in de 2e helft een stuk beter. De eindstand werd uiteindelijk 2-8.

Scores; Inge (2x), Jesle (3x) en Saul, Gemma en Marnick (1x).

We konden Harkema en LDODK kanp tegenspel bieden maar het kampioenschap zat er net niet in.

Al met al een leuk veldseizoen in dit voorjaar.

20 apr.09:30It Fean / Boelenslaan F1 - Harkema F1Meer
20 apr.09:30Oerterp E1 - It Fean / Boelenslaan E3Meer
20 apr.10:00It Fean / Boelenslaan B1 - DTL B1Meer
20 apr.10:00Harkema E1 - It Fean / Boelenslaan E2Meer
20 apr.10:15Harkema D1 - Boelenslaan / It Fean D1Meer
20 apr.10:30It Fean / Boelenslaan E1 - Wêz Warber en Fluch E2Meer
20 apr.11:30It Fean / Boelenslaan A2 - Drachten/Van der Wiel A3Meer
20 apr.12:15Wêz Warber en Fluch/Pallas '08_thebagstore.nl C1 - Boelenslaan / It Fean C1Meer