Nadat afgelopen week de F2 voor het eerst hadden gescoord was het natuurlijk afwachten of we dat ditmaal tegen koploper VenV weer zouden kunnen.

Zonder Lisa en Lisanne kon scheidsrechter Remco om 9.00uur de wedstrijd laten beginnen. Al snel bleek dat het moeilijk ging worden. Een aantal spelers van VenV konden echt lange ballen gooien en ook hadden ze meer lengte in het team. Onze spelers moesten daar duidelijk aan wennen. Ondanks dat we goed ons best deden waren we elke keer net te laat. Daarbij hadden we ook nog de pech dat VenV weinig kansen nodig had om te scoren.

Ondanks de vele tegendoelpunten in de 1e helft bleven we vol goede moed doorgaan en in de 2e helft ging het stukken beter en kwamen we ook tot een aantal mooie aanvallen. Na een aantal gemiste kansen kon Arjan eindelijk weer scoren. Na een ruststand van 0-10 werd het uiteindelijk 1-14.

Conclusie; moeizame 1e helft, een betere 2e helft en alweer gescoord. We gaan de goede kant op.