Zaterdag 15 december moesten we in Grou spelen tegen de koploper Mid Fryslan D1. We waren mooi op tijd, helaas konden we pas 20 minuten later beginnen. Onze tegenstander bestond uit 6 jongens en 3 meisjes.

Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd. Al in de 1e minuut werd er door de tegenstander gescoord met een afstandsschot. In de 2e minuut met een inloopbal. Oei. Gelukkig scoorde Esmee daarna met een afstandsbal. Grou scoorde de ene punt na de andere. Ze waren heel erg snel en fel. Femke maakte tussendoor nog een punt met een langeafstandsbal. In de pauze was het 10-2.

In de 2e helft scoorde Marije met een afstandsbal. Mid Fryslan scoorde daarna weer de een na de ander. De wedstrijd eindigde met 17-3.