Henk, Hein, Tjitske en Gerda begonnen in de aanval tegen het relatief jonge ROG 7. Na enkele minuten spelen scoorde Henk 1-0 (strafworp) en schoot Hein van afstand raak.

Jehannes, Thom, Anita en Gea kwamen in de aanval. Een heer van ROG scoorde meteen 2-1, even later gevolgd door Thom, 3-1. Tjitske, terug van een rugblessure scoorde 4-1 van afstand. ROG wist echter ook 3x vlot te scoren en stond korte tijd later weer gelijk 4-4. Hein scoorde twee keer van afstand waardoor er weer een gaatje van twee werd geslagen, 6-4. ROG bleek ook makkelijk te scoren en bleven goed bij, 6-6 middels twee afstandschoten van de heren. Pauze.
Na rust scoorden Corry 7-6 (klein kansje) en Henk van afstand 8-6. ROG gaf nog niet op en bracht het verschil weer terug naar 1. Anita benutte een klein kansje, ROG deed hetzelfde 9-8 en nog steeds spannend. Henk scoorde na een prima aanval van afstand 10-8.
Jenko was inmiddels ook in veld gekomen voor Jehannes en kwam in de aanval terecht. Thom scoorde van afstand en Anita benutte wederom een klein kansje waardoor It Fean uitliep naar 12-8. ROG scoorde weer van afstand, 12-9 Met nog 5 minuten op het scorebord was deze partij nog niet beslist. It Fean scoorde nog 1x uit een strafworp 13-9. Hierna wist ROG nog twee doelpunten te maken. Dit was echter niet genoeg.

It Fean 4 heeft gister goede zaken gedaan met wederom twee punten. It Fean 4 staat bovenaan met 9 punten uit 5 wedstrijden en komt op 12 januari in het nieuwe jaar weer in actie in de Surventohal.

17 apr.20:00Oerterp/VKC MW1 - Boelenslaan / It Fean MW1Meer