It Fean ging voortvarend van start met in de aanval Henk, Gerda, Hein en Corry. In een mum van tijd stond het 2-0 door een omdraaibal en een afstand schot van Henk. (verslag van zaterdag 1 december)

Het vak van Jenko, Evert, Anita en Gea mocht het nu proberen. Jenko scoorde in de derde minuut van afstand 3-0, direct daarna scoorde een dame van DWA, 3-1. Na de vakwissel scoorde wederom een dame van DWA door een uitstarter, 3-2. Hein scoorde van afstand 4-2 en door snelle doelpunten van Jenko en Anita stonden we na 10 minuten 6-2 voor. DWA scoorde echter ook weer 6-3. Hein scoorde van afstand 7-3 na een mooie lange aanval. DWA zette voor de pauze nog even aan, een heer scoorde van afstand 7-4 Vlak voor rust scoorde Jenko middels een uitstartbal, Henk en Hein scoorden van afstand dus werd er met 10-4 gerust.
Jenko en Gea verlieten het veld en Grietje en Jille kwamen er in. Anita scoorde haar tweede van de avond (klein kansje), hierna kwam DWA wat scherper in de wedstrijd en scoorde 3x achter elkaar: 11-7 inmiddels. De heren van it Fean bleven ook prijsschieten en Jille mikte er nog 3 in, Henk en Hein nog twee en Gerda en Grietje wisten de korf ook nog te vinden. De eindstand: 20-11