Zaterdag stond voor It Fean F2 de wedstrijd tegen Olympia F1 op het programma. De eerste wedstrijd tegen DTS werd jammerlijk verloren (0-12). Zou dit jonge team deze week meer kansen op de overwinning hebben ?

Kijkend naar de uitslagen had de coach niet veel hoop op een overwinning. Olympia had nml. een week eerder van DTS gewonnen.
Toch gingen we de strijd aan. Het team van Luuk, Karst, Eline, Femke en Lisa was echter niet opgewassen tegen Olympia.
Bij de omschakeling bij balverlies was het team kwetsbaar, het snellere tempo en ook het betere gooien van de gasten nekten de Feansters.

Bij de pauze was het al 0-7. In een poging om een nieuwe doelstelling neer te leggen, minder tegen doelpunten dan tegen DTS (nml. 12), gingen we de 2e helft in.
Echter het mocht niet baten. Ook de tweede helft ging Olympia goed verder. uiteindelijk een dik verdiende overwinning van Olympia: 0-16.

Volgende week vrij. Daarna zijn we weer 2 trainingen verder. En gaan we de strijd aan tegen Boelenslaan.
In ieder geval op papier een tegenstander, waar we meer kansen hebben.