Na de gewonnen wedstrijd tegen DTS volgden nog 3 wedstrijden tegen Kinea, Sparta en LDODK. De wedstrijd tegen Kinea stond er veel wind waar met name de eerste helft moeilijk mee werd omgegaan met als resultaat een 5-6 achterstand. De tweede helft hadden we wind mee en dus ook de
mogelijkheid tot betere aanvallen. Vaak leiden die tot meer doelpunten en zo werd de wedstrijd gewonnen met 16-13.

Met Sparta hadden we ook nog een appeltje te schillen. Bij de uitwedstrijd werd 15-12 verloren, dankzij deelname van spelers van hun 1e. Waar het in het begin gelijk op ging begonnen de aanvallen bij de thuisploeg steeds beter te lopen. De afvang was in het ene vak eens niet voor de heren, maar voor Stella. Dit resulteerde in vele doelpunten voor beide vakken. De jeugd pikte aan het eind van de wedstrijd nog enkele doelpuntjes mee en zo werd 20-13 gewonnen.

De wedstrijd tegen LDODK werd op eigen verzoek doordeweeks gespeeld. Een aantal verassende namen stonden in de basis, daar wij een aantal spelers misten. Waar LDODK beide keren het begin van de helft soepel de korf wisten te vinden, was het 2e het eind van de helft weer beter. De kampioen
konden we echter niet afstoppen, maar met plezier en een paar mooie acties werd het goede voorjaar afgesloten met 25-15 verlies. Met 10 punten uit 6 wedstrijden eindigt het 2e dan toch nog mooi op de vierde plaats. Dank aan alle inzet van de selectie en junioren.