Vrijdag 8 oktober de 2e ontmoeting met Harkema. Nadat vorige week kansloos was verloren met 20-11 nu nieuwe kansen. Vanuit senioren 3 was Hester ook mee zodat we met 5 heren en 5 dames op pad gingen. Hester en Henk begonnen op de bank en hun zitplek was nog niet warm of Peter H. te B zette de 0-1 op het nog aanwezige scorebord. Nadat in stelling was gebracht schoot Harkema bijna 1-op-1 en stond het binnen een ommezien 4-1. We lieten ons niet uit het veld slaan en bleven rustig en goed spelen. We bleven goed in de wedstrijd en met name in de beginfase was Peter H. te B scherp. We kwamen terug naar 6-4.

Na 15 minuten kwamen Hester en Henk in het veld voor Hillie en Joeke. Het eerste balcontact van Hester was direct een fraaie inloopbal. Zo bleven we aanhaken en zo stond het bij rust 10-10.

Na rust Henk en Hester weer op de kant en waar wij gewoon op speeltijd gingen wisselen was bij Harkema de paniek groot. Met tactisch wisselen 6 of 7 maal in gehele 2e helft probeerden ze de winst naar hun toe te krijgen. Waar in de eerste helft de doelpunten aan beide zijde vrij gemakkelijk vielen was dat de 2e helft anders. Van beide zijden 2 of 3 strafworpen mis en schoten die nu net niet vielen. Na 15 minuten in de 2e helft stond het echter wel 10-12 en leek een sensatie in de avondlucht te zitten. Harkema zette aan en kwam binnen 2 aanvallen was het weer 12-12. We bleven wel steeds aan de goed kant van de score maar aan het eind stond er een verdiende 14-14 op het bord.

Zaterdagochtend wordt er nog gebeld met Harkema of Peter H. te B de doucheruimte al heeft verlaten. De anderen genoten nog van de 3e helft en dan maar weer op naar volgende week.

Donderdag 14 oktober spelen we thuis tegen TFS/Wêz Handich.

20 apr.09:30It Fean / Boelenslaan F1 - Harkema F1Meer
20 apr.09:30Oerterp E1 - It Fean / Boelenslaan E3Meer
20 apr.10:00It Fean / Boelenslaan B1 - DTL B1Meer
20 apr.10:00Harkema E1 - It Fean / Boelenslaan E2Meer
20 apr.10:15Harkema D1 - Boelenslaan / It Fean D1Meer
20 apr.10:30It Fean / Boelenslaan E1 - Wêz Warber en Fluch E2Meer
20 apr.11:30It Fean / Boelenslaan A2 - Drachten/Van der Wiel A3Meer
20 apr.12:15Wêz Warber en Fluch/Pallas '08_thebagstore.nl C1 - Boelenslaan / It Fean C1Meer