Vandaag zaterdag 5 september moesten we om 12 uur spelen in Hoogkerk tegen de D1. Simon en Anna konden niet mee dus daarom was Elske vandaag onze coach. Elske zei dat het niet zo’n makkelijke wedstrijd was als de oefenwedstrijd van afgelopen woensdag. We begonnen het inspelen met veel regen maar toen we begonnen met de wedstrijd was het weer droog. Helaas kon Johannes niet mee doen. We begonnen in de aanval met Ineke, Sjoukje, Femke en Stefan en in de verdediging stonden René, Eva, Dewi en Jildau. En Nynke stond op wissel.

Na de fluit van de scheidsrechter kon de wedstrijd beginnen. Al snel kwamen we met 0-1 voor door een doelpunt van Stefan. Daarna scoorde Sjoukje de 0-2. Toen kwam de 0-3 met een afstandsschot van Femke. Al snel kwamen we op een stand van 0-4 door een inloopbal van Sjoukje. Daarna kregen we een tegendoelpunt en was het dus 1-4. Nog voor de rust scoorden Eva 2x en Jildau en kwamen we op een stand van 1-7.

In de rust kregen we een peptalk van Elske. We gingen dus met veel power het veld weer in. In de 2e helft werd er door de tegenpartij niet meer gescoord en door ons nog 5 keer (Sjoukje 4x en Dewi). Eindstand 1-12. De eerste punten zijn binnen!

20 apr.09:30It Fean / Boelenslaan F1 - Harkema F1Meer
20 apr.09:30Oerterp E1 - It Fean / Boelenslaan E3Meer
20 apr.10:00It Fean / Boelenslaan B1 - DTL B1Meer
20 apr.10:00Harkema E1 - It Fean / Boelenslaan E2Meer
20 apr.10:15Harkema D1 - Boelenslaan / It Fean D1Meer
20 apr.10:30It Fean / Boelenslaan E1 - Wêz Warber en Fluch E2Meer
20 apr.11:30It Fean / Boelenslaan A2 - Drachten/Van der Wiel A3Meer
20 apr.12:15Wêz Warber en Fluch/Pallas '08_thebagstore.nl C1 - Boelenslaan / It Fean C1Meer