Op zaterdagavond om 21:00 begon de wedstrijd Koru 1- It Fean / Boelenslaan 1. Voor de EXPERT-formatie een belangrijke wedstrijd. Koru heeft nog geen punten, er moest dus gewonnen worden. It Fean / Boelenslaan begon scherp aan de wedstrijd. De verdediging onderschepte direct al de bal. De bal ging naar de aanval en met een paar balcontacten scoorde Jan van der Veen het eerste doelpunt. Snel daarna verzilverde Sander een strafworp die Esther wist af te ronden, 0-2.

EXPERT-formatie bleef goed spelen. Na 15 minuten stond het al 2-7. Koru was niet in staat om bij te blijven. Want na 3-7 liep It Fean / Boelenslaan opnieuw uit naar een 4-12 ruststand.

Na enkele tips van Ron Berkenbosch begon EXPERT-formatie aan de 2de helft. Na enkele afstandsschoten stond het 4-15. Daarna brak een wat rommelige fase aan. Daardoor kwam Koru dichterbij naar een stand van 8-15. Daarna begon expert-formatie weer te scoren tot een stand van 8-21. Koru scoorde het laatste doelpunt. De eindstand was dan ook 9-21 in het voordeel van It Fean / Boelenslaan.

Volgende week zaterdag 25 januari speelt It Fean/ Boelenslaan thuis tegen Club Brothers om 19:40 uur. De D3 is dan team van de week.

20 apr.09:30It Fean / Boelenslaan F1 - Harkema F1Meer
20 apr.09:30Oerterp E1 - It Fean / Boelenslaan E3Meer
20 apr.10:00It Fean / Boelenslaan B1 - DTL B1Meer
20 apr.10:00Harkema E1 - It Fean / Boelenslaan E2Meer
20 apr.10:15Harkema D1 - Boelenslaan / It Fean D1Meer
20 apr.10:30It Fean / Boelenslaan E1 - Wêz Warber en Fluch E2Meer
20 apr.11:30It Fean / Boelenslaan A2 - Drachten/Van der Wiel A3Meer
20 apr.12:15Wêz Warber en Fluch/Pallas '08_thebagstore.nl C1 - Boelenslaan / It Fean C1Meer