Dit was een wedstrijd die gewonnen moest worden door de Feansters om het kampioenschap in handen te houden. Gelukkig was het niet een al te spannende wedstrijd. DTL kwam nog op de 1-2 voorsprong, maar daarna scoorden we al snel een aantal doelpunten. De korfballers uit Hantum hadden niet veel in te brengen. De rust stand was uiteindelijk 11-6 voor Boelenslaan / It Fean 2.

Toen we de 2e helft in gingen wisten de Feansters eigenlijk al dat de wedstrijd al redelijk gespeeld was, maar ze hadden een doelstelling waar ze zich aan wilden houden: 17 doelpunten scoren. Terwijl DTL maar moeite had met het aanvallen, creëerde Boelenslaan / It Fean veel kansen. Het enige probleem, ze gingen er niet in! Maar dan uiteindelijk na vele kansen scoorden ze toch nog maar net 17 doelpunten. De DTL’ers hebben in de 2e helft uiteindelijk maar één doelpunt gescoord met daarmee een eindstand van 17-7. Een prachtige prestatie van Boelenslaan / It Fean.