Afgelopen zaterdag stond al de 4e wedstrijd binnen een jaar tegen DWA/Argo op het programma. Een bekende tegenstander dus waar wisselende resultaten werden gehaald. Wel duidelijk is dat we erg aan elkaar gewaagd zijn.

In de aanval begonnen: Marc, Sietse, Atje en Grietje. In de verdediging startten: Jenko, Peter Steffen, Petra en Thelena.

De doelpunten bleken de eerste helft schaars, na 20 minuten stond er een stand van 3-2 op het scorebord. Aanvallen waren te rommelig en ook werden er veel plaatsfouten gemaakt. Verdedigend zal het wel goed. Er werd gerust met een tussenstand van 5-5.

In de pauze werd besproken dat we met name de aanvallen rustiger moesten opzetten. Er werd soms te snel de korf gezocht. Margriet kwam er in voor Atje en Jille voor Marc.

Door 2 afstandsschoten van Peter Steffen en Thelena namen we meteen een voorsprong van 2 doelpunten. Tot 10-8 wisten we dit vol te houden. Hierna was het DWA/Argo die de korf wist te vinden. Ze kwamen terug tot 10-10. Hier kon het 2e niet meer tegenop boksen.

DWA Argo liep makkelijk uit naar 10-17… En toen was het gespeeld. Jan Robert en Hester kwamen er nog in om het tij te keren, maar dit heeft ook niet meer mogen lukken. De eindstand was uiteindelijk 13-18.

Nu 3 weken vrij, de volgende wedstrijd is op 2 maart tegen TFS/De Pein 3.

20 apr.15:30Hoogkerk/Schelwald Optiek 2 - It Fean / Boelenslaan 2Meer
20 apr.17:00Hoogkerk/Schelwald Optiek 1 - It Fean / Boelenslaan 1Meer
22 apr.18:15TFS D1 - Boelenslaan / It Fean D1Meer