Zaterdag 15 december stond de thuis-wedstrijd tegen MN en W op het programma. De uitwedstrijd werd met 14-1 verloren en de dames waren erop gebrand om een betere uitslag neer te zetten.

Maar MN en W begon goed aan de wedstrijd en binnen een paar minuten stond het 0-3. Baudie maakte er 1-3 van met een mooi afstandsschot. MN en W scoorde meteen 2 doelpunten maar It Fean had haar antwoord al klaar en Baudie scoort de 2-5.

De dames proberen het met inlopen en Janke is om haar dame heen en wordt van achteren verdedigd; strafworp. Janke neemt hem zelf... hij gaat net over maar daar staat Baudie om hem af te vangen en meteen weer te schieten, goal! 3-5. De tegenpartij scoort nog 1 en Janke vlak voor de rust ook nog 1 en zo is het 4-6 bij rust.

Vlak na rust scoort Baudie de 5-6. Nu wordt het ook nog spannend... MN en W scoort de 5-7 en Rihanna scoort voor It Fean, 6-7. Van beide kanten veel kansen maar bij MN en W gaat vanaf dat moment elk schot er in. Ze scoren maar liefst 6x achter elkaar en bouwen hun voorsprong uit naar 6-13.

Door goed samen te spelen scoort Anouck ook nog bijna: 2x op de rand en dan toch nog de bal eruit. Jammer. Baudie scoort nog 1 x en ook Janke is trefzeker in de laatste minuten en scoort er nog 2. MN en W weet er ook nog 2 te scoren en zo is de eindstand 10-17. Het was een mooie wedstrijd met veel doelpunten.