Op zaterdag 6 januari moesten we tegen De Wâlden. Lysan, Eva, Iris, Someya, Eline en Rianne deden mee. Het was voor Rianne een spannende dag ze mocht voor de eerste keer mee doen met de E2. Eva had een kans om te scoren, helaas net mis. Eline haar lange al ging er helaas net niet in. De Wâlden scoorde echter wel de 0-1. Someya en Eline hadden ook een kans, maar ook dee wilde er niet in gaan.

Na 10 minuten mochten we wisselen Eva en Lysan mochten even rusten en Rianne en Iris mochten hun kusten gan vertonen. Rianne probeerde ook een schot op doel, deze wilde er niet in gaan. De Wâlden ging wel door met scoren 0-2, daarna was het rust.

Kijken of we na rust er wel een doelpunt kunnen maken. Eline en Someya mogen even rusten en Eva en Lysan mochten het weer proberen. Helaas bleef De Wâlden wel scoren 0-3 en 0-4. De laatste 10 minuten breken aan Eline en Someya mochten proberen nog een doelpunt te maken, De Wâlden scoorde nogmaals hierdoor is de eindstand 0-5.

Door goed samen over te spelen kregen we wel kansen op een doelpunt, maar helaas is het niet gelukt om vandag een doelpunt te maken. De strafworpen eindigde in 0-1 voor De Wâlden.

17 apr.20:00Oerterp/VKC MW1 - Boelenslaan / It Fean MW1Meer