De laatste veldwedstrijd moesten we uit spelen tegen LDODK C2. De vorige wedstrijd werd er gewonnen met 7-4, maar er moest hard gewerkt worden om deze wedstrijd met winst af te sluiten.

Beide teams waren aan elkaar gewaagd. Er werd goed druk gegeven, door beide ploegen, waardoor het scoren en vrij uit spelen lastig was. We begonnen met het aanval vak van: Egbert, Hendrik, Lars en invalster Hielkje, die overigens een uitstekende korfbal wedstrijd speelde.

Al snel stonden we op 0-1 achterstand, maar Egbert bracht met een mooie doorloopbal de stand op 1-1. Het andere vak met: Arjan, Frank, Laura en Elisa scoorde ook vlot, Frank wist van afstand raak te schieten: 1-2. Door te weinig druk in de verdediging, trokken ze de stand weer gelijk. Weer wist Hielkje de bal goed aan te geven aan Egbert, zodat de doorloopbal keurig door de korf ging. Met nog een sneu doelpunt tegen was de ruststand 3-3.

Na rust kwam Aukje de geblesseerde Laura vervangen. We waren echter de betere ploeg, maar het scoren werd ons erg lastig gemaakt. Na de rust kregen we direct twee afstand schoten tegen 5-3. Maar onze invalster Hielkje benutte en mooi klein kansje en Egbert wist de korf van afstand te vinden 5-5. Vrijwel direct daarna scoorde LDODK weer, maar gelukkig kon Frank nog van afstand raak schieten en werd de eindstand terecht 6-6.

Met een terechte welverdiende tweede plaats sluiten we de competitie uitstekend af.