Op 1 oktober 2016 speelde It Fean D2 tegen Mid Fryslan D5. We moesten naar Akkrum. Omdat Lisa en Judith niet konden, gingen Anne-Marit en Ilse van de E1 met ons mee.

Om 13.00 uur floot de scheidsrechter voor het begin. Het eerste doelpunt werd gemaakt door Ingmar, in de 4de minuut. Het stond dus 0-1. Nog geen 3 minuten later scoorde Ingmar de 0-2. Helaas werd er daarna in de eerste helft niet meer gescoord.
Ondanks dat we in de tweede helft genoeg kansen hadden, lukte het bijna niet meer om te scoren. Maar gelukkig wist Baukje er toch nog 1 in te schieten.
Dus we wonnen met 0-3, dat dachten we tenminste……
De scheidsrechter had wat anders op papier staan, namelijk 0-4. Maar wie had dan het vierde doelpunt voor ons gemaakt?  Niemand van It Fean die het wist.
Misschien telde het doelpunt van Sharon, die voor ons gevoel was afgekeurd, wel?!.....
Wij zijn maar akkoord gegaan met de uitslag van 0-4, want onze coach Peter wilde geen protest indienen : )