Zaterdag 24-09 mocht het combinatieteam van Boelenslaan/ It Fean het opnemen tegen Spannum 1. Na een ietwat toeristische route door West Friesland, klonk om 15.30 het startsignaal. De EXPERT-formatie begon goed aan de wedstrijd en pakte direct een 1-0 voorsprong.

Hierna stagneerde het spel, waardoor er na 20 minuten spelen 1-6 voor Boelenslaan / It Fean op het scorebord stond. Na nog een aantal doelpunten kon er worden gerust met een 3-9 voorsprong.
In de kleedkamer werd duidelijk gemaakt dat we langer moesten spelen, om zo meer kansen te kunnen creeëren. Ook moesten we verdedigend wat scherper worden om de kleine dingetjes er nog uit te halen.Na de pauze ging de EXPERT-formatie er weer met volle moed tegenaan.
Toch was het afronden van kansen moeilijk voor het aanvalsvak, waardoor er pas na 15 minuten gewisseld kon worden. Hierna kwam Boelenslaan/ It Fean weer op stoom, en kon zo doorscoren naar een 5-18 voorsprong. Nadat Spannum nog een strafworp benutte, was de eindstand 6-18 .
Volgende week zaterdag neemt het combinatieteam Boelenslaan/ It Fean 1 het op tegen SIM 1 om 15.30 uur in Haskerdijken.