Vorige week was met 1-6 de uitwedstrijd van DTS E2 gewonnen, het was dus logisch om te veronderstellen dat het deze week ook wel zou lukken. Maar het kan verkeren……

Deze week speelden we met een andere opstelling. Eva speelde met de E1 mee, Miranda was afwezig, gelukkig was Selina er weer bij. Deze week dus met 6 spelers, dat betekende meer speeltijd voor iedereen. Continu energie en aandacht geven is zijn de meesten we nog niet gewend.
De eerste helft resulteerde in een teleurstellende 0-0 rust stand. Er werden wel veel kansen gecreëerd door It Fean, maar niet gescoord. Te vaak nog verdedigend geschoten en de niet altijd de goede keuzes bij het gooien. De snelheid zat er wel goed in.
Door het grote aantal kansen, hadden we er wel alle vertrouwen in dat het goed zou komen. En we hadden met z’n allen afgesproken dat we zouden winnen, dus…
Het was Ilse die in de 2e minuut de ban brak: 1-0. Nu zou het goed komen. Echter DTS liet opeens van zich horen. Door onnodige fouten kwam DTS in scoringspositie en maakten ze de doelpunten. In de 8e minuut was het opeens 1-3. Het vertrouwen in een overwinning werd geminimaliseerd. Selina gaf aan dat ze er weer in wilde en ‘het verschil wel even zou maken’. En in de laatste 10 minuten kantelde de wedstrijd opnieuw. De spelers bleven in hoog tempo spelen, daardoor ging er ook het nodige fout. Maar ook kregen we hierdoor toch weel veel veel kansen. En nu gingen ze er wel in. Emma scoorde en Selina 2x. Door de goede spirit hebben we toch nog een mooie overwinning behaald.
Bij de strafworpen scoorden Tim en Selina (2-0).
Volgende week spelen we in Hantum tegen DTL. Thuis hebben we daarvan verloren, maar als we de spirit van deze week meenemen naar Hantum, is er van alles mogelijk.

20 apr.09:30It Fean / Boelenslaan F1 - Harkema F1Meer
20 apr.09:30Oerterp E1 - It Fean / Boelenslaan E3Meer
20 apr.10:00It Fean / Boelenslaan B1 - DTL B1Meer
20 apr.10:00Harkema E1 - It Fean / Boelenslaan E2Meer
20 apr.10:15Harkema D1 - Boelenslaan / It Fean D1Meer
20 apr.10:30It Fean / Boelenslaan E1 - Wêz Warber en Fluch E2Meer
20 apr.11:30It Fean / Boelenslaan A2 - Drachten/Van der Wiel A3Meer
20 apr.12:15Wêz Warber en Fluch/Pallas '08_thebagstore.nl C1 - Boelenslaan / It Fean C1Meer