De laatste wedstrijd van dit seizoen; vier verloren, één gewonnen. Maar we wilden het seizoen positief afsluiten. De vorige keer was de eindstand in Hoogkerk 7-3, wat een beetje teleurstellend was. Maar met een hele optimistische coach, zijn we toch er toch voor gegaan. Helaas zonder Roan en Femke, maar wel met een paar enthousiaste C2-spelers.

Het duurde even voordat het onder de korf goed stond in de aanval, maar toen kwam Jens met een mooie inloopbal (1-0). Daarna nog een inloopbal wederom van Jens, en in het andere vak een inloopbal van Joëlle (3-0).

Het was nu pauze en met een mooie stand van 3-0 zijn we begonnen aan de tweede helft. Hoogkerk was bewust van plan verandering in deze mooie stand te krijgen, en dat is ze helaas gelukt.

In het begin van de tweede helft hebben we twee doelpunten doorgelaten (3-2). Hier lieten wij het niet bij zitten. We wilden een groter voorsprong, en dat gebeurde. Jens maakt onze vierde goal van deze wedstrijd (4-2).

Het andere vak kwam aan de bal en in de laatste paar minuten start Stella uit en maakt de 5-2. Met een eindstand van 5-2 hebben we deze laatste wedstrijd zeker de moeite waard gemaakt.

Bedankt Stella, Grietje, Franke, Ekyoci (C2-spelers), Lubbert-Jan (trainer/coach), Henk (trainer) en alle supporters.