Afgelopen zaterdag waren we op bezoek in Wiuwert. De lokale toekomstige toppers van WWC waren onze tegenstanders. Ze hadden al 4 punten uit 2 wedstrijden gehaald, maar de inschatting was dat er mogelijk punten gehaald konden worden.

De wedstrijd begon fantastisch de eerste 10 minuten stonden we al met 0-3 voor. De super-speler kwam erin bij WWC F1 en we gingen wisselen van spelers. En we scoorden ook nog 0-4.
Vanaf dat moment was WWC wakker. En snel kwam de kanteling in de wedstrijd. Tot aan de pauze scoorden zij 6x.
Jammer van de voorsprong, de spirit leek eruit. Enorme kwetsbaarheid in de verdediging en vooral ook niet oplettendheid. Een ruststand van 6-4 was het resultaat.
Een donderpreek van de coach, zou dat gaan helpen in de 2e helft?
De draad werd weer een beetje opgepakt, 3 doelpunten op rij voor ons, zorgde weer voor een 6-7 voorsprong. Maar de laatste 10 minuten ging het dan toch weer mis. Van 8-8 naar een eindstand van 12-9. Helaas geen punten deze week.
Maar gelukkig wel doelpunten, 9 stuks deze keer. Ze kwamen van Miranda, Tim, Emma, Eva allen 2 en Ilse !
Komende week spelen we tegen DOW F1, de nummer laatst. Die gaan we inpakken !

20 apr.09:30It Fean / Boelenslaan F1 - Harkema F1Meer
20 apr.09:30Oerterp E1 - It Fean / Boelenslaan E3Meer
20 apr.10:00It Fean / Boelenslaan B1 - DTL B1Meer
20 apr.10:00Harkema E1 - It Fean / Boelenslaan E2Meer
20 apr.10:15Harkema D1 - Boelenslaan / It Fean D1Meer
20 apr.10:30It Fean / Boelenslaan E1 - Wêz Warber en Fluch E2Meer
20 apr.11:30It Fean / Boelenslaan A2 - Drachten/Van der Wiel A3Meer
20 apr.12:15Wêz Warber en Fluch/Pallas '08_thebagstore.nl C1 - Boelenslaan / It Fean C1Meer