Afgelopen zaterdag moest de Expert Formatie aantreden tegen Harich. Beide ploegen hadden 4 punten. Harich is een goed scorende ploeg, It Fean wist dat we tegen Harich verdedigend erg sterk moesten zijn. De tactiek die It Fean toe paste heeft gewerkt en daardoor wist It Fean de 2 punten mee naar Surhuisterveen te nemen.

Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en daardoor ging het scoren eerst moeilijk. Na 18 minuten spelen begon de wedstrijd los te komen. Door slim spel wist It Fean Harich uit de wedstrijd te halen. Zo kon It Fean langzaam een voorsprong maken. We gingen de rust in met 4-5.

It Fean wist na de rust scherp te beginnen en Lubbert Jan Dijk scoorde de 4-6. It Fean wist uit te lopen en Harich bemachtigde nog een paar doelpunten. In de laatste minuten scoorde Niels van der Velde nog een afstandschot. De wedstrijd was bepaald. De eindstand was