Zaterdag 22 november stond de wedstrijd Udiros 2 – It Fean 3 in Nieuwehorne op het programma. Henk, Jenco, Petra en Hester begonnen in de aanval en in de verdediging Herman, Peter, Margriet en Atje. Op wissel zaten Jantina en Peter Steffen.

In de eerste minuut opende Udiros de wedstrijd door de 1-0 te scoren. In de 4e minuut viel het eerste doelpunt voor It Fean door een afstandsschot van Petra 1-1. De score ging gelijk op tot 4-4 toen It Fean op een 4-6 voorsprong kwam door doelpunten van Henk en Petra. Toch kwam Udiros weer op gelijke hoogte; 6-6.
Met een tussenstand van 8-9 gingen we de rust in. Na de rust werd Hester gewisseld voor Jantina. In de 2e minuut na de rust scoorde Henk de 8-10. Na 8 minuten was Udiros weer op gelijk hoogte; 10-10. Toen kwam de doelpuntenmachine van It Fean op gang en kwamen we op een 11-14 voorsprong door doelpunten van Jenco, Margriet en 2 van Henk. Udiros kwam terug tot 12-14. Toen werd er nog 2 keer gescoord voor It Fean door Herman en Henk. De scheidsrechter floot af bij een 15-16 winst voor It Fean en gingen de eerste 2 punten voor het 3e mee naar huis.

Volgend week speelt het 3e thuis om 13:00 uur tegen De Waterpoort 2 uit Sneek