Zaterdag 6 september moest het 3e van It Fean het opnemen tegen Noordenveld 3. In de aanval begonnen Henk, Peters S, Petra en Hester. In de verdediging startten Herman, Jenko, Grietje en Atje. Peter K en Margriet begonnen op de kant.

It Fean startte de wedstrijd voortvarend, na 10 minuten stond er een 5-1 voorsprong op het scorebord. De aanvallen werden beter opgezet dan vorige week en verdedigend had It Fean de zaken ook goed op orde. Zo werd de voorsprong behouden en stond het na een half uur spelen 11-6 voor It Fean. De slotfase van de eerste helft werd nog spannend door vier doelpunten op rij van Noordenveld, maar er werd gerust met een voorsprong van 11-10 voor It Fean.

De tweede helft bleef It Fean geduldig spelen, maar ook Noordenveld bleef scoren waardoor de tweede helft toch spannend werd. Uiteindelijk trok It Fean aan het langste eind met 19 doelpunten tegenover 16 van Noordenveld.
Ook de deze week sluiten we het verslag af met de tip van Peter Steffen. Die luidt deze week als volgt: ‘Om de winst te behalen, maak een doelpunt meer dan de tegenstander’.