Zaterdag 10 december moest it Fean 2 tegen EKC 2000 2.
Doordat er veel afwezigen waren bij It Fean, werd It Fean 2 versterkt door spelers uit de A1.
Aanval: Sjoerd, Marc, Sjoukje en Susanne.
Verdediging: Sander, Niels, Marrit en Hilliena.

It Fean begon de wedstrijd niet al te scherp, want in de 2e minuut wist EKC 2000 al te scoren met een afstand schot.
Het was duidelijk voor It Fean dat ze snel konden scoren dus It Fean moest geconcentreerd worden en blijven.
Als snel daarna wist ook Marc te scoren met een afstandschot.
Na dit doelpunt werd het moeilijk voor beide teams om te scoren, maar toch was het EKC 2000 die binnen 3 minuten 3 doelpunten maakte.
De stand is nu 1-4.
Nu werd It Fean scherper en wist 2 doelpunten te scoren.
De stand is nu 3-4.
In de 29e minuut kreeg It Fean een doorloopbal tegen.
De stand is nu 3-5 en zo gaat It Fean de rust in.
Na de peptalk van Sietse ging it fean het veld weer in met de gedachte om meer oplettend te zijn.
In de 1e minuut van de 2e helft wisten beide teams te scoren.
De stand is nu 4-6.
EKC 2000 kreeg het heet onder de voeten dus scoorde weer een doorloopbal, maar It Fean wist dit af te straffen met 2 afstandschoten .
De stand is nu 6-7.
Ook nu wisten beide teams weer een doelpunt te maken in 2 minuten.
It Fean kreeg een doorloopbal tegen, maar wist een afstand doelpunt te maken.
De stand is nu 7-8.
Jammer genoeg kreeg It Fean weer een doorloopbal tegen, maar wist Sjoukje 2 doelpunten te maken, waardoor de stand nu 9-9 is.
Allebei de team wist het goed dicht te houden, maar in de laatste minuut kreeg It Fean weer een doorloopbal tegen, waardoor de eindstand 9-10 voor EKC 2000 is.