We moesten tegen Olympia spelen. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden. De vorige wedstrijd was ook erg spannend en hebben we gewonnen met 6-7. Net op het nippertje.

De wedstrijd begon. It Fean mocht eerst kiezen waar de aanval was en we kregen de bal uit. We hadden heel veel kansen om te scoren maar het lukte steeds net niet. Olympia wist de bal te onderscheppen en gooide deze vrij snel naar hun aanval. De aanval van Olympia was pittig. We waren aardig aan elkaar gewaagd. Ze gingen voor een inloopbal en helaas scoorde mijn dame. Na weer even spelen wist Olympia vrij snel daarna nog een doelpunt te maken 0-2.

Na 12,5 minuut wisselden we en mocht ons vak aanvallen. Judith wist uit een mooie aktie een doelpunt te maken. Helaas scoorde Olympia ook weer. Twee keer maar liefst. De stand is nu 1 - 4. Wij kregen de bal weer uit en ik gooide naar Inge en yes ze scoorde 2-4. Daarna was er weer een doelpunt van Olympia. Maar Inge wist nog een keer te scoren 3-5. Ook de ruststand.

Na de rust gaan we er voor. We moeten winnen, dan kunnen we kampioen worden. Sharon wist een mooi doelpunt te maken. Maar Olympia weet ook weer te scoren. Het is nu toch wel erg spannend. Inge weet nog een keer te scoren en brengt de stand op 5-6. Tja en toen was daar het eindsignaal. We hebben verloren.

Om het leed te verzachten bedenken we spontaan dat we wel met het team naar de film willen. Gelukkig hebben we lieve ouders die ons willen brengen en halen. Helaas kon Lisa er niet bij zijn maar voor de rest was het hele team compleet. Aangevuld met een paar spelers uit andere teams. We zijn naar Peter en de Draak geweest. Een mooie afsluiting van de laatste competitiewedstrijd!