Vanaf 8 februari gaat de Poiesz actie weer van start! Dit is een sponsoractie van Poiesz Supermarkten waarbij verenigingen in staat worden gesteld om net wat extra’s te kunnen doen voor de jeugd. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Deze munten wordt gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten bij elke € 10,- aan boodschappen. Daarnaast worden extra munten uitgegeven bij extra aanbiedingen, zodat klanten van Poiesz supermarkten tegelijkertijd euro's voordeel krijgen op hun boodschappen.

De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van KV It Fean is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Opende. De munten zijn dit jaar voorzien van een blauwe rand. Het is ook mogelijk om boodschappen te doen bij een andere vestiging en vervolgens de munten in de koker bij de vestiging in Opende te stoppen.

Let op
Munten van voorgaande jaren zijn niet voorzien van een blauwe rand en zijn dus niet geldig. Ga ze dan ook niet in de koker stoppen. De munten die niet geldig zijn zullen niet worden meegeteld en als er teveel in onze koker gevonden worden kan dit zelfs leiden tot diskwalificatie.

Verkoopactie
Wekelijks is er een bakkerijaanbieding. Dit betekent dat er bij een door de supermarkt aangewezen product (wekelijks te vinden op pagina 2 van de folder) maar liefst 15 Jeugd Sponsor Munten te verkrijgen zijn. Op zaterdag 19 maart is onze vereniging ingepland voor de verkoop van deze speciale bakkerijaanbieding. Het is de bedoeling dat er dan tussen 10:00 en 15:00 uur 2 jeugdleden en 2 volwassenen aanwezig zijn om de producten te verkopen. Daarnaast kunnen we dan onze vereniging promoten met uiteindelijk het doel om zoveel mogelijk munten te kunnen ontvangen.

Mocht je ideeën hebben hoe we onze vereniging kunnen promoten of wil je je graag aanmelden om te helpen bij de verkoop, meld je dan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Jeugd sponsor gala
Op vrijdag 15 april is het jeugd sponsor gala. Hiervoor ontvangt onze vereniging 8 kaarten (2 volwassenen en 6 jeugdleden). Dit is een leuke avond in het WTC in Leeuwarden waarbij diverse artiesten komen optreden. Op dit moment is nog geheim welke artiesten komen. Mocht je kans willen maken om hier naartoe te gaan, meld je dan aan om te helpen bij de verkoopactie van 19 maart.

Facebook
Via de Facebookpagina van Poiesz kunnen mensen ook op ons stemmen en aan het einde van de Jeugd Sponsor Actie krijgen de 50 verenigingen met de meeste stemmen 500 extra sponsormunten. Onder de stemmers worden elke week 5 Poiesz waardebonnen verloot t.w.v. € 100,-

Tot slot
Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van onze vereniging hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Help dus mee en vraag vrienden, familie, kennissen, buren om te helpen om de boodschappen bij de Poiesz te doen en hun munten in de koker van KV It Fean te stoppen!

Plaats reactie

Doe via deze knop een donatie voor realiseren nieuwe ontmoetingsruimte.

Donatie tbv nieuwbouw

Hoofdsponsor

Websponsoren

Datum Tijd Wedstrijd Meer
20 apr.09:30It Fean / Boelenslaan F1 - Harkema F1Meer
20 apr.09:30Oerterp E1 - It Fean / Boelenslaan E3Meer
20 apr.10:00It Fean / Boelenslaan B1 - DTL B1Meer
20 apr.10:00Harkema E1 - It Fean / Boelenslaan E2Meer
20 apr.10:15Harkema D1 - Boelenslaan / It Fean D1Meer
20 apr.10:30It Fean / Boelenslaan E1 - Wêz Warber en Fluch E2Meer
20 apr.11:30It Fean / Boelenslaan A2 - Drachten/Van der Wiel A3Meer
20 apr.12:15Wêz Warber en Fluch/Pallas '08_thebagstore.nl C1 - Boelenslaan / It Fean C1Meer
20 apr.13:30Invicta/Frigro A1 - It Fean / Boelenslaan A1Meer
20 apr.14:00Heerenveen 4 - It Fean / Boelenslaan 3Meer
Bekijk volledig programma
Wedstrijd Datum Uitslag
Boelenslaan / It Fean MW1 - Noordenveld MW112 apr.15 - 12
Oerterp/VKC MW1 - Boelenslaan / It Fean MW117 apr.4 - 8
Bekijk alle uitslagen

Agenda