Op zaterdag 23 januari traden de dappere dames van it Fean F1 om 9 uur in de Surventohal aan tegen DFD F2 uit Oenkerk. De uitwedstrijd was door onze dames met 5-2 gewonnen, maar vandaag werd het een zeer spannende wedstrijd met een bloedstollend einde.

DFD F2 kwam goed uit de startblokken en stond na de 1e tien minuten met 2-0 voor.  Na de 1e wissel werd het in de 1e helft nog 3-0 voor DFD F2. Na de pauze mocht it Fean met superspeler Baudi proberen iets aan de achterstand te doen. Dit ging goed, er kwamen meer kansen en na een doelpunt van Marije kwam de tussenstand op 1-3. Hierdoor moest Baudi weer na de kant, maar vrij vlot viel toch de 2-3, wederom gemaakt door Marije, door de korf.

Met nog een paar minuten te gaan maakte Emma nog de 3-3 en werd het zeer spannend. Kansen over een weer. Toch nog 2 punten voor ons? Maar helaas in de laatste minuut van de wedstrijd schoot een dame van DFD F2 raak (3-4). Hiermee was de beslissing en de 1e winstpartij in deze competitie  voor onze tegenstander een feit. Na deze 1e teleurstelling toonden onze dames veerkracht door de strafworpen met 4-0 te winnen.  Al met al een mooie wedstrijd en volgende week zaterdag 9 uur gaan we er thuis tegen Frigro F1  weer met goede moed tegenaan.