KV It Fean, KV Harkema en KV DTS en supermarkt Jumbo te Surhuisterveen gaan samen dit najaar groot uitpakken met een unieke korfbalplaatjesactie. In navolging van de landelijke  voetbalplaatjesactie waarbij de consument plaatjes van eredivisiespelers bij elkaar kan sparen, willen we in Surhuisterveen een soortgelijke actie houden, maar dan met KV It Fean, KV Harkema en KV DTS.

Voor het realiseren van deze actie zijn uiteraard foto’s nodig van de individuele spelers en per team een groepsfoto. Voor het maken van de foto’s worden twee avonden vastgesteld in de laatste twee weken van augustus. Via de trainers en via de website worden de precieze data van de foto avonden nog aangekondigd.

Omdat er zo’n 140 foto’s gemaakt moeten worden, wordt er een strakke planning gemaakt, waar we ons goed aan moeten houden, want het is een hele klus. Maar omdat het voor een uniek korfbalboek van onze eigen vereniging(en) is, verwachten we van iedereen zijn/haar volle medewerking.

Omdat we rekening moeten houden met de mening van al onze leden, maken we iedereen er al op attent dat het nodig is om toestemming te geven voor het maken en later het gebruiken van de foto voor het korfbalboek. Senioren dienen hiervoor zelf te tekenen en bij personen tot achttien jaar moeten de ouders/verzorgers dit doen. We hebben hiervoor een speciaal formulier gemaakt en dat kan tijdens de foto avonden getekend worden.

Let wel: zonder handtekening komt u/uw kind niet op de foto en kan hij/zij, in verband met het portretrecht, niet meedoen aan deze bijzondere actie.

Deze unieke actie wordt gedaan in samenwerking met het bedrijf Retrospect Boekproducties. Retrospect werkt hiervoor onder meer samen met Unilever, de op twee na grootste levensmiddelenproducent van de wereld. Juist hierdoor zijn wij als vereniging ervan overtuigd dat het een geweldige actie wordt, waar eenieder veel plezier aan zal beleven.

 

 

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur kv It Fean

Plaats reactie

Doe via deze knop een donatie voor realiseren nieuwe ontmoetingsruimte.

Donatie tbv nieuwbouw

Hoofdsponsor

Websponsoren

Datum Tijd Wedstrijd Meer
20 apr.09:30It Fean / Boelenslaan F1 - Harkema F1Meer
20 apr.09:30Oerterp E1 - It Fean / Boelenslaan E3Meer
20 apr.10:00It Fean / Boelenslaan B1 - DTL B1Meer
20 apr.10:00Harkema E1 - It Fean / Boelenslaan E2Meer
20 apr.10:15Harkema D1 - Boelenslaan / It Fean D1Meer
20 apr.10:30It Fean / Boelenslaan E1 - Wêz Warber en Fluch E2Meer
20 apr.11:30It Fean / Boelenslaan A2 - Drachten/Van der Wiel A3Meer
20 apr.12:15Wêz Warber en Fluch/Pallas '08_thebagstore.nl C1 - Boelenslaan / It Fean C1Meer
20 apr.13:30Invicta/Frigro A1 - It Fean / Boelenslaan A1Meer
20 apr.14:00Heerenveen 4 - It Fean / Boelenslaan 3Meer
Bekijk volledig programma
Wedstrijd Datum Uitslag
Oerterp/VKC MW1 - Boelenslaan / It Fean MW117 apr.4 - 8
Bekijk alle uitslagen

Agenda