Op woensdag 26 november (20.30 uur) speelt LDODK/AH Gorredijk haar eerste thuiswedstrijd in een nieuw seizoen Korfbal League. Tegenstander is Dalto/BNApp.nl uit Driebergen. Het is voor LDODK/AH Gorredijk het derde seizoen op het hoogste niveau. Na twee keer een achtste plek op de ranglijst, gaat de selectie van Jan Sjoerd Pool nu voor een paar plekken hoger, een stevige positie in de middenmoot.

Het worden ongetwijfeld weer negen spectaculaire thuiswedstrijden. Met veel publiek, veel sfeer en met topkorfbal. Tegenstanders komen graag naar Gorredijk, al weten ze ook allemaal dat het kan spoken in Sportcentrum Kortezwaag.

De schitterende ambiance rond de wedstrijden is mede te danken aan ons trouwe publiek, dat al lang niet meer alleen uit Gorredijk en directe omgeving komt. De afgelopen seizoenen mocht LDODK/AH Gorredijk al rekenen op brede steun van het noordelijke korfbalpubliek. Dat waarderen wij zeer.

U bent ook in het nieuwe seizoen weer van harte welkom. Informatie over de wedstrijden vindt u op www.korfballeague.nl en op www.ldodk.nl. Tot ziens in Gorredijk bij LDODK/AH Gorredijk!

Plaats reactie

Doe via deze knop een donatie voor realiseren nieuwe ontmoetingsruimte.

Donatie tbv nieuwbouw

Hoofdsponsor

Websponsoren

Datum Tijd Wedstrijd Meer
Bekijk volledig programma
Wedstrijd Datum Uitslag
It Fean / Boelenslaan MW1 - NQL MW122 mrt.16 - 12
Bekijk alle uitslagen

Agenda